Ha megtalálta katalógusunkban a keresett csapágy, balanszer , pneumatika,hidraulika,műanyag, görgős lánc, ékszíj, fogazott szíj, hajtástechnika,szerszám,műhely berendezés,irodabútor,üzemi felszerelés,csavarozógép terméket akkor:

Kérje ajánlatunkat telefonon,vagy e-mailben !+36-37-502-040

office@matraindustrial.hu

Ha feladata van,de elképzelése nincs egy gép,gépelem,célgép,szerelősablon tervezésével kapcsolatban akkor is keressen bennünket, gépészmérnök kollégáink megtervezik önnek a kért gépet,gépalkatrészt,célgépet egyedi kivitelben.

Ha a célgép tervei megvannak, de nincs aki kivitelezze, akkor is keressen bennünket,mert gépüzemünkben legyártjuk a kért célgépet, gépalkatrészt, leforgácsoljuk a megfelelő tengelyt ,lézerrel kivágjuk az egyedi alkatrészt.

csapágy,pneumatika,hidraulika üzletünket, gépész tervező irodánkat célgép tervezéshez, valamint gépgyártó üzemünket, célgép építéshez, gépi forgácsoláshoz, lézer vágáshoz vagy lézer gravírozáshoz megtalálja a következő címen:
3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11. 
www.matraindustrial.hu
hidraulika, pneumatika,csapágy boltunk megtalálható Gyöngyös, 3200, Karácsondi út 11. alatt, vagy a www.matraindustrial.hu weboldalon.