A MÁTRA INDUSTRIAL MANUFACTURING KFT. Magyarország vezető forgalmazója az ipari karbantartás, javítás és felújítás területén szükséges termékek és szolgáltatások, beleértve a csapágyakat, a mechanikus erőátviteli rendszereket, pneumatikát, hidraulikát, szerszámokat és egészség-és biztonságvédelmi felszereléseket.

A világ vezető márkáinak szállítójaként, több  millió különböző termékcsaládot kínálunk egy kézből, és több száz terméket tartunk raktáron folyamatosan.

Központi telephelyünkről  az egész országban kifejtjük tevékenységünket, készletünkhöz gyors és könnyű hozzáférést biztosítva.

A megfelelő terméket időben házhoz tudjuk Önnek szállítani, ahová, és amikor csak kívánja – beleértve nonstop sürgősségi szolgáltatásunkat, amely egész évben a rendelkezésére áll szerződött partnereinknek.

Teljes körű és megbízható szolgáltatást kínálunk Önnek.

Sokéves kapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy versenyképes árakat, kivételesen jó hozzáférhetőséget, és elérhetőséget ajánljunk, továbbá kiváló helyben nyújtott szolgáltatást.

Hasonlóképpen, tapasztalataink lehetővé teszik, hogy értéknövelő szolgáltatásokat tudunk kínálni, amelyek a mérnökök, a beszerzéssel és üzemeltetéssel foglalkozó vezetők számára segítenek jobb befektetésarányos megtérülést elérni.

Szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi igény szerinti gép- és készülékgyártás, javítás, továbbá olyan üzleti megoldásokat is kínálunk, amelyeket arra terveztünk, hogy a termelési hatékonyságot növeljék, a működő tőkét csökkentsék, és az alkatrészek beszerzési összköltségét redukálják.


" Kifogások helyett a megoldást kínáljuk! "

Legnépszerűbb termékeink

ekszij.jpg
Műszaki adatok:
Ipari ék- és hajtószíjjak
loctite.jpg
Műszaki adatok:
Loctite ragasztó és tömítő anyagok
zr1.jpg
Műszaki adatok:
ZR fogazott szíjjak